Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 70 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Na slunečnicovým oleji osmahneme cibulku, přidáme na drobné proužky pokrájené a očištěné zelí, podlijeme vodou, osolíme a okmínuje. Dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Dále si na pánvi s pár kapkami oleje osmahneme jarní cibulku, přidáme plátky hlaviček od žampiónů a krátce podusíme. Zapékací misku vymažeme máslem, nasypeme zcezené těstoviny, přimícháme žampióny a zelí včetně vody. Přidáme nasekanou petrželku, muškátový oříšek, osolíme a zahustíme moukou. Důkladně promícháme. Vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů a zapečeme.
Přidat komentář