Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tradiční české máslo
Máslo
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Na troše másle zlehka osmahneme na kolečka pokrájenou mrkev a na kostky nakrájené tofu. Po chvíli podlejeme hrníčkem s vodou, přidáme fazolky, koření a rajčatový protlak, ochutíme sojovou omáčkou, cukrem a osolíme. Vaříme, dokud mrkev s tofu nezměkne. Nakonec zahustíme solamylem. Můžeme podávat s rýží nebo s těstovinami.
Přidat komentář