Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kavalír se sýrem

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MP Krásno, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594013393843
Data ze dne: 6. 12. 2020


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, uzený, krájený, Na 100 g výrobku bylo použito 103 g masa.

Složení

  • dextróza
  • sušený česnek
  • extrakty koření
  • koření
  • vepřové maso
  • vepřová bílkovina
  • jedlá sůl
  • - syřidlo
  • - mlékárenské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr - 15%
  • vepřové sádlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany v uzenině hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 103g masa a 15g sýru na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
76 g
% DDD
Energie 449 kcal 341 kcal 22 %
1877 kJ 1426.52 kJ
Bílkoviny 20 g 15.2 g 31 %
Sacharidy 0.7 g 0.532 g 1 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 40 g 30.4 g 57 %
nasycené 16 g 12.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 2.356 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?